Embedded Software Development Engineer

Tervetuloa mukaan kehittämään maailman johtavia terveydenhuollon tuotteita!

Planmeca on maailman johtava toimija monilla terveydenhuollon teknologian aloilla. Yrityksen tuotteita viedään yli 120 maahan. Tuotevalikoima kattaa digitaaliset hoitokoneet, CAD/CAM-ratkaisut, 2D- ja 3D-kuvantamislaitteet sekä kattavat ohjelmistoratkaisut. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 769 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti noin 2 900 henkilöä. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Planmeca on tuotetalo, jonka matalahierarkkisessa organisaatiossa pääsee aidosti vaikuttamaan tuotteiden sisältöön ja teknisiin ratkaisuihin. Tuotteiden elinkaari on pitkä. 

Haemme nyt lääketieteen kuvantamislaitetiimiin sulautettujen ohjelmistojen kehittäjää. Työssäsi kehität tuotteita, jotka parantavat ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Toteutat uusia ominaisuuksia yhtiön tuotteisiin ja osallistut tuotekehityksen eri vaiheisiin. Monipuolinen ja haastava työ sisältää eritoten kuvantamislaitteita ohjaavien kontrolliohjelmistojen koodausta. Päivittäisessä työssä käytössä ovat esimerkiksi FreeRTOS (SafeRTOS), Yocto, Linux, Jenkins, Git, BitBucket, C/C++ ja Qt.

Mitä odotamme sinulta?

Jos olet idearikas tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja miellyttävää työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi!

  • Useamman vuoden työkokemusta sulautetusta ohjelmistosuunnittelusta C/C++ -ohjelmointikielillä
  • Soveltuva tutkintoa 
  • Tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
  • Suomen- ja englanninkielen taitoa
  • Kokemus ketteristä menetelmistä ja CI:stä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimpien teknologioiden parissa tiimissä, jossa on loistava ilmapiiri. 

Rooli: R&D embedded software development engineer; mid senior tai lead

Lokaatio: Helsinki Herttoniemi & kattavat etätyömahdollisuudet

Työsopimus : toistaiseksi voimassa oleva, täysiaikainen

Deadline: ASAP

Yhteyshenkilö: Jari Viitanen, jari.viitanen()kontraktori.fi