Software Designer/ Senior Software Designer 

Tervetuloa mukaan kehittämään maailman johtavia terveydenhuollon tuotteita!

Planmeca on maailman johtava toimija monilla terveydenhuollon teknologian aloilla. Yrityksen tuotteita viedään yli 120 maahan. Tuotevalikoima kattaa digitaaliset hoitokoneet, CAD/CAM-ratkaisut, 2D- ja 3D-kuvantamislaitteet sekä kattavat ohjelmistoratkaisut. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 769 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti noin 2 900 henkilöä. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Planmeca on tuotetalo, jonka matalahierarkkisessa organisaatiossa pääsee aidosti vaikuttamaan tuotteiden sisältöön ja teknisiin ratkaisuihin. Tuotteiden elinkaari on pitkä. 

Tule mukaan kehittämään maailman johtavaa kuvantamisohjelmistoa! Haemme vahvan kasvumme tueksi

Java / C++ / C# -ohjelmistosuunnittelijoita 

ammattitaitoiseen ja innovatiiviseen lääketieteen ohjelmistokehitystiimiimme, jossa käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä.

Työssäsi suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen, lääketieteelliseen kuvankäsittelyyn ja visualisointiin vastaanotoille ja sairaalaympäristöön kaikkialla maailmassa. Monipuolinen ja haastava tehtäväsi pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä, uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen.

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme www.planmeca.com. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme www.instagram.com/romexis_official/ .

Odotamme sinulta:

  • useamman vuoden työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta
  • vankkaa kokemusta Java- (J2SE) ohjelmointikielestä ja/tai vastaava kokemus C++ tai C# -kielistä
  • soveltuvaa tutkintoa
  • tiimityötaitoja ja halua tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta terveydenhuoltoalan järjestelmistä, kuvantamisohjelmistoista, käyttöliittymäsuunnittelusta tai standardeista kuten DICOM tai HL7, katsotamme sen eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveysteknologia-alan uusimman teknologian parissa.

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. 

Palkkaamme sinut vakituiseen työsuhteeseen menestyvään ja erittäin vakavaraiseen yritykseen. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimpien teknologioiden parissa tiimissä, jossa on loistava ilmapiiri. 

Rooli: software designer: mid-senior-lead

Lokaatio: Helsinki, Herttoniemi 

Työsopimus : toistaiseksi voimassa oleva, täysiaikainen

Deadline: ASAP

Yhteyshenkilö: Jari Viitanen, jari.viitanen()kontraktori.fi